Ella Dahlin

December 2014

Publicerad 2014-12-31 13:00:00 i 2014, Allmänt,

Sista månaden i min årsresumé på årets sista dag, bra planerat av mig va? ;)
 
Nu är vi ju faktiskt i december så jag har ju precis skrivit om allt som har hänt.. Men jaa tog det lugnt fram till julafton typ, köpte alla julklappar dagen före. Gick ut på juldagen, shoppade på mellandagsrean, planerat för idag. Så slänger väl upp lite av de senaste bilderna helt enket!
 
 
Men för att sammanfatta så har 2014 varit ett grymt år, mitt år! Får hoppas att 2015 fortsätter lika bra.
 
 
 
 
 
 
 

Nyårsklänning?

Publicerad 2014-12-30 18:02:00 i Allmänt, Outfit,

Beställde en klänning inför förra nyåret, men den hann inte komma innan så kunde aldrig använda den. Funderar på att använda den imorgon vad tycker ni hiss eller diss?? 
 
Jag velar väldigt mycket fram och tillbaka, kan inte bestämma mig för om jag trivs i den haha
 
 
 Lite dålig bild men ändå!
 

November 2014

Publicerad 2014-12-30 14:50:42 i 2014, Allmänt,

Flyttade tillbaka till Uppsala! Bor hemma hos Robins mamma och sambo för att det fanns mest plats här, mitt gamla rum har min lillasyster tagit över och hennes förra rum är numer ett kontor typ. Så det blev att flytta ut på landet, men det är helt okej för min del även om vi vill få tag på något eget igen väldigt snart :)
 
Åkte upp till Umeå i mitten av november för att städa ur lägenheten, det var mamma och jag som städade och det tog sitt lilla tag men lägenheten såg i princip oanvänd ut och vi klarade besiktningen av den. Passade på att gå ut med Elin när jag var där, Scharinska som är det konstigaste ställe jag har varit på men det var askul.
 
Sen hände det inte så mycket i november faktiskt, var mest hemma!
 
 
 
 
Hejdå fina men dyra lägenhet </3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela