Ella Dahlin

Havsutsikt

Publicerad 2014-06-29 23:58:21 i Allmänt,

Förra sommaren när jag och mamma var i Umeå så fyllde min mormors bror 80 år så vi var där på "kalas". Dom har en sommarstuga precis vid havet, så fint! 
Jag vill också ha en sommarstuga vid havet, vill gärna ha en utomlands också och en i fjällen..  jaja!
 
Norrland är väldigt fint på sommaren faktiskt och det var väldigt mysigt hos dom förra sommaren. Väldigt kallt i vattnet dock, tror det var 12 grader bara och mina galna sysslingar (som jag inte visste att jag hade så många av haha) badade ändå uuh.. Jag nöjer mig med att gå runt på klipporna istället!
 
Tänk att bo med den utsikten...
 

Bikinikropp

Publicerad 2014-06-29 20:40:00 i Allmänt,

Får se hur länge det här inlägget får vara kvar haha!
Tycker att det finns för många tjejer med dålig självkänsla där ute. Jag har hört 12åringar sitta och prata på bussen vilka bantningspiller de ska beställa från internet (!) vilket är helt sjukt att lyssna på. Tjejerna har ju inte ens växt klart och var förövrigt pinnsmala.
 
Jag har inte heller världens självförtroende och mycket beror väl på att det finns ett visst sätt man "ska" se ut på. Alla har väl bra och dåliga dagar och vissa dagar är man mer nöjd än andra,inget konstigt med det! Men våga vara stolt över hur du ser ut, eller försök bli det. För du är du och du är fin som du är.
 
Såhär ser jag ut i sommar och det är okej. Vissa saker tycker jag mer om än andra men så får det vara.
 

                                          
Sjukt svårt att ta bild på sig själv dock haha.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela