Ella Dahlin

30 september

Publicerad 2014-09-30 20:13:53 i Allmänt,

Sista september! Sitter just nu och kollar på Dessertmästarna, blir sjukt inspirerad av det programmet. Kul att se vad man kan göra när man är riktigt duktig.
 
Imorgon börjar en ny kurs, biomedicin och läkemedelsberäkning... Får se hur det går haha! Tentan igår gick nog helt okej, tror att jag blir godkänd så det känns skönt.
 
Klockan nio ska jag kolla på "Jagad av hundar", verkar som ett kul program. Såg även på reklamen att en tjej från min paralellklass i högstadiet ska vara med, så jag får väl heja på henne!
 
 
Imorgon fyller jag 21! Första gången som jag inte firar min födelsedag med mina föräldrar, känns lite märkligt. Men blir första gången sedan jag fyllde 1 som min mormor är med så det blir bra ändå :)
 
 
 
Gud vilket rörigt inlägg haha. vi hörs imorgon.

Aladdinask

Publicerad 2014-09-30 18:41:50 i Allmänt,

Meen läste på aftonbladet att de ska ta bort trillingnöten och körsbärslikören från aladdinaskarna. Ska ersättas med hallonlakrits och fläder.. Körsbärslikören kan dom gärna ta bort det blir alltid kvar sist i vår familj haha men trillingnöten är ju den godaste, hallå hur tänkte dom där?
 
Såg en bild på hur innehållet i den allra första aladdinasken såg ut, den vill jag ha tillbaka! Tror jag skulle äta alla dom bitarna!
 
 
 
 
Japp det mest intressanta jag hade att prata om idag var en chokladask, kul liv ;)
 

Kräftskiva och Pluggdag

Publicerad 2014-09-27 21:22:10 i Allmänt,

Igår var jag med Elin till frisören där hon färgade sitt hår lila. Sjukt snyggt blev det! Jag ska själv färga håret i en ny färg snart faktiskt, blev ännu mer taggad när jag såg hennes resultat.

Efter det var vi och handla massa skaldjur och hade kräftskiva hos mig tillsammans med Robin. Väldigt gott.. Sen satt vi och spelade tvspel och kort resten av kvällen.

Idag när jag vaknade så tog jag mig till Elin för att plugga lite, även om vi har olika kurser så är det skönt att få lite pluggpepp även om vi inte lyckades vara jättefokuserade hela tiden haha.


Kräftor, räkor, havskräftor och hummer!Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela